#- Bruidsmake-up

Heel belangrijk op jouw trouwdag is dat jij er op je mooist uitziet en je 100% jezelf voelt, erg belangrijk want naast dat alle ogen op jou gericht zijn is er ook een fotograaf die ieder moment vastlegt. Met veel passie kijk ik naar jou wensen om een unieke look te creëren voor deze speciale dag.


Bruidsmake-up alleen proef
€ 80 p.p

Ongeveer 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum wordt er een afspraak gemaakt om al uw wensen te bespreken.


Bruidsmake-up incl. proefmake-up
€ 165 p.p

Ongeveer 6 tot 8 weken voor de huwelijksdatum wordt er een afspraak gemaakt om al uw wensen te bespreken. Op de dag zelf zal de make-up met alle zorgvuldigheid worden aangebracht.


Touch-up avond i.c.m. bruidsmake-up
€ 55 p.p

Heeft u de wens er 's avonds net even anders uit te zien of wilt u uw make-up weer helemaal netjes bijgewerkt hebben? Kies dan voor een touch-up.


Make-up bruidsmeisjes tot 12 jaar
€ 20 p.p

Ook de bruidsmeisjes tot 12 jaar kunnen van een mooie make-up worden voorzien.


Make-up gasten
€ 40 p.p

Wilt u graag dat het hele plaatje compleet is en ook de gasten er op hun mooist uit zien op deze speciale dag, dan voorzie ik ook graag de gasten van een mooie make-up.


Proef make-up gasten
€ 40 p.p

Ook voor de gasten is het mogelijk 6 tot 8 weken van te voren een proefmake-up aan te brengen volledig aangepast op uw of hun wensen.


Proef + make-up gasten
€ 75 p.p

6 tot 8 weken van te voren worden de wensen besproken voor de grote dag. Op de dag zelf zal deze make-up zorgvuldig worden aangebracht.

#

Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW. Voor zondagen en feestdagen geldt een tarief van 30% op bovengenoemde prijzen.

Er worden geen reiskosten in rekening gebracht binnen een straal van 10 km, daarna wordt er een bedrag van €0,40 cent per km berekend.